Convent Residence, Devon

Residential
Convent Residence, Devon
Convent Residence, Devon
Architects Plans
Exterior Wall
Sculture

GHK have been commissioned to design a new building for a community of nuns at Stoodley Knowle School. The accommodation provides individual rooms for each nun adjacent to a private oratory where daily mass is celebrated. Community lounge areas and a library are also provided.

The architecture is integrated into the landscape, creating a constant dialogue between the buildings and the surrounding environment.

The design addresses concerns that the building would be visible from the surrounding area by producing a sensitively designed sustainable building set within the landscape.

Category Image: 
Convent Residence, Devon
Managed IT Support and Web Design by Abbey Support